Niclas Lindgren ny COO

Niclas Lindgren ny COO

Posted by
| Kommentarer inaktiverade för Niclas Lindgren ny COO

TracTechnology™ har specialiserat sig på spårbarhet av produkter och i huvudsak livsmedel. I arbetet med spårbarhet så används QR-kod som ett verktyg för att skapa sambandet i flödeskedjan.

TracTechnology™ har nu förstärkt sin organisation med Niclas Lindgren som tillträdande COO. Niclas har mångårig erfarenhet inom produktion, affärsutveckling och livsmedelsäkerhet. Bolaget har idag ett flertal pågående affärer och projekt där arbetet kommer att växlas upp för att möta den ökade efterfrågan från marknaden. Niclas bor med sin fru och dotter i Kalmar och tillbringar gärna sin fritid på sjön och i naturen.

TracTechnology™ är ett spännande bolag med stora möjligheter. Att möta dagens efterfrågan på ursprung och hållbara livsmedel ligger helt rätt i tiden, säger Niclas. TracTechnology™ har ingen bindning till någon speciell gruppering utan är tillgänglig för alla. I min roll som COO kommer jag att bidra till att fortsätta utveckla det pågående arbetet, samt tillföra nya affärsupplägg som är avsedda att göra det möjligt för alla som har saknat möjligheten att skapa spårbarhet i sina dagliga affärer.


Niclas Lindgren COO
niclas.lindgren@tractechnology.se
Tel. +46 (0)734-222690