Rapport från Ejmunds Gård

Rapport från Ejmunds Gård

Posted by
| Kommentarer inaktiverade för Rapport från Ejmunds Gård

Delrapport från enda säkra systemet för spårbarhet av köttursprung

TracTechnology har som ett första steg i det projekt som genomförs på den svenska marknaden märkt produkter från Ejmunds Gård med QR-koder. Genom att skanna QRkoden får konsumenten information om bland annat gården, köttdetaljen, köttets väg genom kedjan samt receptförslag.

Produkterna kommer att distribueras genom Ejmunds Gårds ordinarie kanaler och finns i butiker i hela Sverige. Läs mer om var du kan hitta kött från Ejmunds Gård här: http://www.ejmunds.se/pages.aspx?r_id=32105

Genom att erbjuda konsumenter möjlighet att skanna QR-koden får TracTechnology möjlighet att samla och analysera information om konsumenternas beteende och vilken information som är av intresse. Detta kommer att användas löpande i det vidare arbetet med projektet och utvecklingen av mobil applikation. Arbetet med att bygga ut den tekniska plattformen för att innefatta spårbarhet på individnivå fortlöper och beräknas vara klart Q2 2014.

För ytterligare information, kontakta:
VD Stephan Pakh, +46 (0)70 559 55 66
e-post: stephan.pakh@tractechnology.se

Ladda ner pressrelease

Om TracTechnology AB

TracTechnology AB erbjuder genom MeatTrac en komplett systemlösning som möjliggör spårning och autentisering av livsmedelsprodukter i hela kedjan från ”Gård till Gaffel”. MeatTrac är patentskyddat i EU, USA samt Ryssland. TracTechnology AB utvecklar och marknadsför även innovativa lösningar inom ursprungsmärkning och spårbarhet med hjälp av RFID-teknik.