Skip to main content

Trac Technology underlättar medvetna val för en hållbarare livsmedelskedja.

VD har ordet

Niclas Lindgren

TracTechnologys resa har tagit fart på allvar!

Efter två år vid ratten så känns det verkligen som att TracTechnology har ett unikt sätt att tänka. Det är så många som krånglar till det här med spårbarhet i livsmedelsbranschen. Vi satsar på att göra det svåra enkelt och sedan bygga vidare
därifrån.

Att skapa ett framgångsrikt bolag handlar om att vilja mer och göra bättre. Sikta högt
och tänka långsiktigt.

– Trac Technology lovar ökad insyn. Vi ger konsumenter kraft att göra hållbara val genom
mer kunskap om matens ursprung. Vi skapar öppna och transparenta värde- och leveranskedjor.

LinkedIN

 

 

Niclas har mångårig erfarenhet inom produktion, affärsutveckling och livsmedelsäkerhet. Niclas bor med sin fru och dotter i Kalmar och tillbringar gärna sin fritid på sjön och i naturen.

Vårt team

Niclas Lindgren
CEO
Mångårig erfarenhet av att driva och utveckla ett flertal livsmedelsindustrier.
Annica Hansson Borg
QES
Flerårig erfarenhet av kvalitetsarbete, miljö, hållbarhetsarbete samt livsmedelskunskap inom dagligvaruhandeln och kommun
Eddie Freij
COO
Mångårig erfarenhet av bolagsbyggande och affärsutveckling inom digitala tjänster och investeringar.
Anthony Mulot
CTO
Erfaren produktägare inom mjukvaruutveckling med bakgrund inom försäljning och affärsutveckling.
Andreas Karlsson
CD
Ganska kreativ Creative Director.
Jesper Starander
Ordf.
Är en seriell entreprenör, riskkapitalist, med fokus på scale-up, affärsutveckling, innovation.
Ulrika Bromander
Ledamot
Erfaren att introducera nya IT-produkter och lösningar samt att etablera nya affärsmodeller, paketera tjänstebaserade lösningar, driva tillväxt hållbart.

Styrelse

Det är människorna bakom lösningarna som gör skillnaden

Jesper Starander

ORDFÖRANDE

Jesper är 53 år och är en seriell entreprenör, riskkapitalist, chalmerist och därtill tvättäkta göteborgare. Han driver och äger sedan fem år tillbaka investmentbolaget ”Star Innovation Group AB (publ)” där fokus ligger på aktivt investerande i svenska techbolag. Han har bakgrund som certifierad styrelseledamot och framgångsrik börs-VD i miljardbolag och har ett väletablerat nätverk bland investerare, finansiella institut och marknadsplatser. Bevisade spetskompetenser ligger inom scale-up, affärsutveckling, innovation och inte minst i att skapa och utveckla affärserbjudanden som genererar positiva kassaflöden i bolag och verksamheter. Jespers drivkraft ligger i att skapa kundvärde och kundengagemang som i sin tur genererar affärer och tillväxt med stor avkastning för aktieägarna.

Ulrika Bromander

LEDAMOT

Ulrika är 46 år, bor i Göteborg och har varit i it-branschen sedan 1997. Hon har lång erfarenhet från att introducera nya it-produkter och lösningar på marknaden. Efter många år på IBM har hon skaffat sig 10 års erfarenhet som vd i it-konsultbranschen. Att etablera nya affärsmodeller, paketera tjänstebaserade lösningar, driva tillväxt och en mer hållbar värld är hennes passion, när hon inte står vid hockeyrinken och hejar på sina tonårssöner.

STEFAN MALM

LEDAMOT

Stefan är 59 år och bosatt I Linköping med sin familj. Han är särbo med Suzanne och har 5 vuxna barn. Han har ca 40 års erfarenhet i olika typer av sälj- och marknadsbefattningar inom svensk dagligvaruhandel i företag som AB Marabou, Munksjö Hygien, Skånemejerier, Östgöta Mjölk m.fl.
Stefan jobbar idag som vd och delägare i Den Svenska Matfabriken. Stefan har även ett brett kontaktnät av människor som jobbar med investeringar.

EDDIE FREIJ

LEDAMOT

Eddie är 55 år och bor med sin fru i Borgholm på Öland. Döttrarna är utflugna. Han är serieentreprenör med gedigen erfarenhet av att utveckla företag och produkter, främst inom marknad och försäljning. Eddie investerar i tidiga IT-bolag med egna produkter eller tjänster.

Idag leder han DueDive AB som utför teknisk Due Diligence på IT-bolag och har genom det ett stort nätverk av investerare i Europa.