VD har ordet

Niclas Lindgren

TracTechnologys resa har tagit fart på alvar!

Jag vill börja med att tacka Bengt Svenson för sina insatser i TracTechnology under de sex år som han jobbat i styrelsen. Tack Bengt för din insats.

Efter ett år vid ratten så känns det verkligen som att TracTechnology har ett unikt sätt att tänka. Vi ska samla in data som redan finns och tillhandahålla den i nästa steg, i flera steg. Att skapa ett framgångsrikt bolag handlar om att vilja mer och göra bättre. Sikta högt och tänka långsiktigt.

– Vi går metodiskt framåt och tar varje steg i rätt riktning, och vi är stolta att kunna berätta om vårt förvärv av hela Trac Tracker med samtliga branscher och vertikaler globalt. Samt vårt Proof of Concept hos Den Svenska Matfabriken.

– Vi levererar värde genom att skapa öppna och transparenta värde- och leveranskedjor, så att medvetna val kan göras.

Min tilltro till bolaget och den tjänst vi utvecklar är mycket stor. Därför har jag ökat mitt innehav
till 4 180 000 aktier.

LinkedIN

Niclas har mångårig erfarenhet inom produktion, affärsutveckling och livsmedelsäkerhet. Niclas bor med sin fru och dotter i Kalmar och tillbringar gärna sin fritid på sjön och i naturen.

Föreslagen Ledamot

Eddie Freij

Eddie är 55 år och bor med sin fru i Borgholm på Öland. Döttrarna är utflugna. Han är serieentreprenör med gedigen erfarenhet av att utveckla företag och produkter, främst inom marknad och försäljning. Eddie investerar i tidiga IT-bolag med egna produkter eller tjänster.

Idag leder han DueDive AB som utför teknisk Due Diligence på IT-bolag och har genom det ett stort nätverk av investerare i Europa.

Styrelse

Det är människorna bakom lösningarna som gör skillnaden

Ulrik Brandén

ORDFÖRANDE

Ulrik är 53 år och bor med sin familj på södra Öland. Han är sedan mer än 25 år verksam som entreprenör och affärsutvecklare och har arbetat med såväl stora börsbolag som tillväxtbolag i startup-fasen. Han arbetar också med investerings- och kapitalanskaffningsprocesser. Ulrik har gedigen styrelseerfarenhet från olika branscher och bolag i olika faser.

Ulrika Bromander

LEDAMOT

Ulrika är 46 år, bor i Göteborg och har varit i it-branschen sedan 1997. Hon har lång erfarenhet från att introducera nya it-produkter och lösningar på marknaden. Efter många år på IBM har hon skaffat sig 10 års erfarenhet som vd i it-konsultbranschen. Att etablera nya affärsmodeller, paketera tjänstebaserade lösningar, driva tillväxt och en mer hållbar värld är hennes passion, när hon inte står vid hockeyrinken och hejar på sina tonårssöner.

STEFAN MALM

LEDAMOT

Stefan är 59 år och bosatt I Linköping med sin familj. Han är särbo med Suzanne och har 5 vuxna barn. Han har ca 40 års erfarenhet i olika typer av sälj- och marknadsbefattningar inom svensk dagligvaruhandel i företag som AB Marabou, Munksjö Hygien, Skånemejerier, Östgöta Mjölk m.fl.
Stefan jobbar idag som vd och delägare i Den Svenska Matfabriken. Stefan har även ett brett kontaktnät av människor som jobbar med investeringar.

BENGT SVENSON

LEDAMOT

Bengt har varit aktieägare sedan 2010 och har haft förtroendet att vara styrelsens ordförande under fem år. Under Bengts tid har bolaget utvecklats positivt med nya kundkontakter inom skola, restaurang, livsmedelsindustrin och dagligvaruhandeln. För vidare framgångar för TracTechnolgy har vi nu förstärkt styrelsen med ytterligare personer från livsmedelsbranschen och med erfarenhet av kapitalanskaffning.