Skip to main content

Närvaror – visar var din mat kommer ifrån.

Tänk dig att du är i en butik eller på en restaurang, och du undrar var grönsakerna eller köttet kommer ifrån. Med din mobilkamera scannar du QR-koden på en förpackning, butikshylla eller meny och vips kan du se matens ursprung direkt på en karta!

Jag jobbar mycket med lokala varor och har tidigare efterlyst hjälpmedel för att kunna berätta mer om de lokala produkter jag har. Det kan jag nu göra med hjälp av Närvaror på ett mycket enkelt och smidigt sätt.

Mattias LiljegrenVd och ägare till ICA Götes Allköp i Brösarp.

Utvalda kundcase

SÖK

Hitta varor, företag och platser

Närvaror.se samlar alla företag inom livsmedelssektorn i en och samma plattform och underlättar sökandet av varor, företag och platser. Det möjliggör alltså att stora som små företag, privata och offentliga verksamheter blir synliga för varandra och kan skapa samarbeten och öka värdet för sina produkter.

IDENTITET

Levande leverantörsnätverk

Närvaror.se synliggör dina utvalda leverantörer, deras produkter, deras geografiska plats på en karta och en länk till deras hemsida. Du visar upp allt kopplat till ditt eget varumärke och får en egen unik QR kod. När du ändrar leverantör till din butik, eller meny på din restaurang, så kan du på ett snabbt och enkelt sätt ändra kopplingarna i Närvaror. Din unika kod består och du kan trycka upp den på skyltar hyllkantsetiketter, menyer, bordsryttare eller precis var du vill. Fantasin sätter gränserna.

GRUPPERA

Gruppera enkelt aktörer och organisationer

Närvaror.se samlar företag inom livsmedelssektorn i en och samma plattform och underlättar sökandet av varor, företag och platser. Det möjliggör alltså att stora som små företag, privata och offentliga verksamheter blir synliga för varandra och kan skapa samarbeten och öka värdet för sina produkter.

NOTISER

Bättre kundrelationer och stöd vid kris

När någon scannar den unika QR-koden på din förpackning kan informationen som konsumenten ser ändras när som helst, även på redan sålda produkter. Detta kan du använda i både marknadsföringssyfte och vid ett eventuellt produktlarm.

Genom att vid ett larm be konsumenterna scanna koden på sin förpackning kan de direkt se om just deras produkt är återkallad. Då kan du minimera risken för att någon blir skadad och minska mängden kasserade produkter. Närvaror kan både underlätta arbetet, ge dig en högre produktsäkerhet, lägre kostnader och minskat svinn.

Dessutom bygger du trygghet för konsumenten att våga köpa dina produkter i framtiden. Om något händer vet konsumenten att din information går att lita på.

Ursprung ger maten identitet

Scanna QR-koden med din mobilkamera och vips kan du se varornas ursprung!

Snabbt, enkelt och informativt. Du behöver inte ladda ner några appar. Bara ett klick, och du får reda på allt. För butiker och restauranger är det självklara sättet att visa upp sina lokala leverantörer.

TracT gör det enkelt och roligt att vara lite mer medveten när vi handlar eller äter ute. Så, om du vill veta var din mat är född och samtidigt göra schyssta val för miljön, då är Närvaror lösningen för dig! 🌱

Vilka är era närvaror?

Vilka är era närvaror?

Vilka är era närvaror?

Vilka är era närvaror?

Vilka är era närvaror?

Medvetna val

Medvetna val

Medvetna val

Medvetna val

Medvetna val