Skip to main content

Ta del av de senaste nyheterna!

Håll dig à jour och följ vår resa! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du de senaste uppdateringarna direkt i din inkorg.

Anmäl dig här

Södertälje kommun serverar spårbar lunch

Torsdagen den 24 november genomförde kostenheten på Södertälje kommun ett pilotförsök med spårbara köttbullar. På borden i Stadshusrestaurangen fanns bordsryttare med QR-koder som restaurangbesökarna kunde scanna för att se köttbullarnas resa från gård till gaffel.

Investera i framtidens spårbarnet

TracTechnology har inte bara möjlighet att redovisa varifrån en enskild produkt kommer. Vi kan också redovisa ursprunget för en sammansatt produkt, t.ex. en färdig portion mat, som består av olika råvaror från olika platser och olika leverantörer. Detta gör oss unika på marknaden.

Pilotprojekt – Den Svenska Matfabriken
Läs mer om tjänsten

Spårbart, hållbart & självklart.

Framtidens spårbarhet från gård till gaffel. Varje produkt är unik, olika ursprung och klimatpåverkan. För att fatta ett hållbart beslut så behöver du förstå hela kedjan.

Läs mer

Vårt fokus är att skapa medvetna val med transparenta värde- och leveranskedjor

Vill du veta mera om våra unika produkter eller våra licensavtal? Eller vill du kanske ha ett personligt möte med vår representant. Kontakta oss idag så bokar vi ett möte.

Kontakta oss

Det här är TracTechnology

TracTechnology AB:s mission är att skapa öppna och transparenta värde- och leveranskedjor så att medvetna val kan göras av kunden.

TracTechnologys mål är att kunna leverera svaret på var maten på tallriken kom ifrån, hur den har färdats och förädlats, av vem och slutligen med vilket klimatavtryck.